Vilka 5 bloggposter drog mest trafik under 2016?

I januari brukar många bloggare sammanfatta det föregående året. Hur det sett ut rent bloggmässigt men även hur pass bra försäljning man haft under det gångna året via sin sajt. Här inne på odlaskagg.se skall vi sammanfatta med en enkel bloggpost om vilka sidor här inne på sajten som dragit mest trafik under 2016.

Lista på mest besökta sidorna på Odlaskagg.se 2016:

Framsidan på vår sajt blev faktiskt den mest besökta sidan här inne under det gångna året. Det avr inte helt väntat faktiskt, men den delen av sajten rankar högt på flera fina sökord och det drar ju självklart trafik. Vi skall se om vi kan skapa fler och bättre bloggposter under 2017 som skall dra mer trafik än framsidan, men det återstår att se hur det går med det.

Odlaskägg

Vår skäggblogg är den sidan som dragit näst mest trafik under 2016 och det är kanske inte så konstigt. Vi länkar till bloggdelen av sajten från startsidan och det kom ju in mycket trafik via den, så att folk klickar sig vidare till bloggen är relativt naturligt. Just den sidan rankar även relativt bra för flera sökord som har med skägg och blogg att göra på Google.se och det drar ju självklart trafik.

Skäggblogg

Lasta bloggposter 2016

Vår bloggpost om hur Stefans skägg växer kommer in som trea bland de mest trafikskapande sidorna här förra året. Det är kul att så många har hittat till den bloggposten, då han odlade skägg under en längre tid och samtidigt bloggande om sitt nya skägg. Hur Stefans skägg växte kan du läsa i bloggposten här nedan.

Skägget växer vecka 3 och 4

Hur man skaffar snygg skäggstubb har varit en populär bloggpost under 2016. Vi skrev den i mitten av juli 2016 men den har redan tagit sig in bland topp 5 mest lästa artiklar på årets lista. Vi har själva skägg stubb i perioder och det är kul att folk hittar till den lilla guiden om hur man får till ett snyggt och bra skäggstubb.

Skaffa snyggt skäggstubb

Nytrimmat skägg efter 10 veckor är en bloggpost om hur Stefan trimmade sitt skägg efter 10 veckors odling. Han har aldrig tidigare haft helskägg och det var en spännande resa för honom att odla skägget. Kul att denna bloggpost drog såpass mycket trafik under 2016.

Nytrimmat skägg efter 10 veckor

Detta var de 5 mest lästa sidorna inne på odlaskagg.se under det gångna året 2016. Det har varit en kul resa här med sajten och vi skall se till att utveckla den under 2017 på allra bästa sätt.

5 mest lästa bloggposterna här 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *