Blogga om hudvård för män

Den här bloggen du just landat på innehåller massor av information om hur det är att odla och behålla ett snyggt stort eller litet skägg. Hela sajten är full av skägg kan man säga. Odlaskagg.se startade som ett experiment där vi ville se om det gick att kombinera vårt intresse för skägg samt att få denna enkla skäggblogg att synas för olika termer inom skäggnischen.

Det har lyckats måste jag säga. Under 2016 har denna enkla och relativt lilla blogg om skägg verkligen lyft på många olika söktermer på Google.se för nischen skägg. Det är verkligen jättekul och under 2017 skall vi växa ytterligare vad gäller trafik, försäljningar från den enkla webbutiken och även vad gäller att ta plats i folks medvetande inom nischen.

Blogga om skägg 2017

Det skall bli riktigt kul att skriva intressanta och informativa artiklar här på sajten. Vi älskar skägg och vill verkligen dela med oss av den information och våra egna erfarenheter vad gäller skägg, skäggvård och hur man på bästa sätt ser till att hålla sitt skägg så snyggt och coolt som möjligt.

Skagg 2017

Större än vi trodde

Rent trafikmässigt så är denna sajten större än vi trodde. Missförstå mig rätt nu. Denna nisch är ingen trafiklavin alls om man jämför med ritkigt stora nischer på Google.se men vi har erhållit mycket trafik här om man tänker på den lilla tid vi lagt ner. Sajten började med att Stefan testade att skaffa skägg, han satsade helt enkelt på att odla skägg under en period. Riktigt roligt tycker jag!

Själv har jag haft skägg i ca 20 år tror jag. Jag har ett litet getskägg och kommer förmodligen alltid att bära någon form av skägg. Jag älskar det och har haft skägg så länge nu att det skulle kännas naket utan det kan jag tänka mig. Jag tänkte att jag skulle bli mer personlig här inne och försöka att ge skäggbloggen en mer personlig touch även från mig. Stefan har presenterat sig här inne och skapat flera fina artiklar om hur han odlar sitt skägg.

Vi skriver om manlig hudvård

Detta är inte den enda sajten vi har inom manlig hudvård utan vi har en till sajt där vi är lite bredare i vår framtoning vad gäller manlig hudvård och pratar inte enbart om skägg utan om hela mannen om man så säger. Vi driver även vår systersajt, eller skall man säga brorsajt 😉 Groomingonline.se. Där pratar vi om mer än endast skägg oh skäggvård. Vi har liksom breddat ut oss till att arbeta med flera nischer inom en sajt och det har varit lyckat även det under 2016.

Arbeta mer frekvent under 2017

Vi skall se till att jobba med båda dessa sajter under 2017 och det skall bli riktigt spännande att se om vi kan få dem att flyga högre vad gäller, trafik, awareness, försäljning och optimering för Google.se. Det är ett relativt stort arbete man behöver lägga ner numera för att få sajter att lyfta hos Google då det är skarp konkurrens nästan överallt numera på varje sökord eller sökfras du skriver in i sökrutan hos Google.se.

Vi skall dock göra allt vi kan för att synas och höras bättre och mer under 2017. Det skall som sagt bli riktigt kul! Arbetet kommer att ske parallellt här inne på odlaskagg.se och även på Groomingonline.se

Nu skall jag mer frekvent se till att:

Blogga om skägg och manlig hudvård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *