Odlaskagg.se firar 1 år som blogg

Nu har denna enkla lilla sajt funnits i över 1 år! Den startades i slutet av 2015 egentligen, men vi firar 1 år idag säger vi! Det skapades inte så många inlägg innan nyåret 2016 så jag ser den som en ettåring. Tiden går snabbt och vi blir alla äldre, så även våra sajter.

2017 blir ett aktivt år

Detta året kommer att bli ett aktivt år för denna sajten och våra andra sajter vi har i segmentet runt skägg, som tex skäggolja och groomingonline.se. Det finns massor att göra på alla dessa re sajter under året, så vi kommer absolut inte att sitta sysslolösa på något sätt. Jag har ökat tempot på webben nu sedan nyår och har redan skapat 10 nya artiklar på groomingonline.se.

Du hittar de nya artiklarna hos Groomingonline.se här

Skaggprodukter 2017

Odlaskagg.se

Denna enkla blogg startade som du kanske redan vet som en sidosajt för att Stefan Johansson skulle skaffa skägg och han skapade inlägg och artiklar om sin resa med skägg, som han gjorde förra året. Den tog direkt fart både vad gäller positioner, inlägg och placeringar hos Google.se på söktermer som rör allt som har med skäggväxt att göra. Riktigt roligt tycker vi och i år skall vi aktivt bygga vidare på denna sajt om allt som rör skägg.

Många nya uppslag och idéer

Under året tror jag att vi skall försöka att skapa en bra webbshop inne på sajten. Vi får förfrågningar om en mer utbyggd webbutik, så detta står på schemat under året. Vi arbetar ju endast med våra sajter när lusten faller på och tid finnes. Vi skall allt se till att skapa lite tid för en sådan utbyggnad under året. Vi kommer även att blogga mer frekvent här inne samt skapa guider, bilder och videos runt allt som rör skäggväxt, skäggprodukter, skäggvård och annat i denna spännande nisch.

Vi skrev ett inlägg om aktivitet här inne för en månad sedan

Sajten firar 1 år – Tack för 2016

Tack alla som har hittat hit till vår lilla enkla blogg under det gångna året! Nu kör vi mot ett spännande 2017!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *